31 شهریور 1402
170

فرمانده سپاه نینوا گلستان گفت: شرایط دفاع مقدس به صورت معجزه آسایی با تلاش جوانان و عملیات‌های مقتدرانه به سود ایران تغییر کرد و ما پیروز شدیم.

در دفاع مقدس با رشادت جوانان پیروز شدیم
به گزارش خبرگزاری گرگان ما

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، سردار علی ملک‌شاهکویی صبح امروز در مراسم رژه نیروهای مسلح استان گلستان در گرگان اظهار کرد: نمایش قدرت امروز یادآور رشادت‌ها و ایثارگری‌هایی است که غریب به هشت سال با دست خالی با رهبری‌های پیامبرگونه امام خمینی(ره) در برابر تمام دنیا ایستادند و پیروز میدان شدند.

وی ادامه داد: روزی که ارتش بعث عراق به ایران حمله کرد ما هیچ شرایط ایده‌آلی نداشتیم و شرایط به سود دشمن برای پیروزی بود اما به صورت معجزه آسایی شرایط با شجاعت جوانان این کشور تغییر می‌کند.

فرمانده سپاه نینوا گلستان تصریح کرد: در ادامه سلسله عملیات‌های سرنوشت‌ساز عملیات‌هایی برای تنبیه دشمن همانند عملیات والفجر ۸ اجرا و فاو آزاد شد.

ملک شاهکویی تصریح کرد: صدام همیشه می‌گفت فاو چشم بصره است و بصره چشم فاو و هردوی اینها تهدید رزمندگان اسلام بود و تمام جنگ در این دو نقطه برنامه‌ریزی می‌شد.

وی تاکید کرد: همین بچه‌های گلستان و مازندران در لشکر ۲۵ کربلا در آزادسازی فاو نقش موثر و مستقیم داشتند و با فتح فاو کمر دشمن شکسته شد
 فرمانده سپاه نینوا گلستان تصریح کرد: خدایا عاقبت امر همه ما را ختم بخیر کن و جوانان ما را سرافراز و سربلند نگه‌دار.

پایان پیام/۸۳۰۰۴


https://gorganema.ir